Selasa, 11 November 2014

Πώς να κάνει το παγωτό

Πώς να κάνει το παγωτό
Την επόμενη φορά που χρειάζεστε μια λύση παγωτό, κάνετε μόνοι σας αντί να αγοράζουν το! Κάνοντας παγωτό είναι εύκολο, και αυτό είναι ένα μεγάλο σχέδιο για να προσπαθήσουμε με τα παιδιά. Ανατρέξτε στο Βήμα 1 και πέρα για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βασικό απλό κρέμα γάλακτος ή κρέμα και προσθέτουμε αρωματικές και ανακατεύουμε-ins για να το κάνετε δικό σας. Αυτό το άρθρο παρέχει οδηγίες για το πώς να κάνει το παγωτό χωρίς παγωτομηχανή, πάρα πολύ!

1. Ανακατέψτε τη βάση σας. Είναι εύκολο να κάνει μια μεγάλη ποικιλία από γεύσεις παγωτού, ξεκινώντας με ένα καλό βανίλια βάσης παγωτό. Κρέμα-based παγωτό είναι λίγο icier και ελαφρύτερο από ό, τι κρέμα με βάση το παγωτό. Αυτή η συνταγή θα κάνει ένα http://bukuinduk.com λίτρο παγωτό, έτσι ώστε να διπλασιαστεί, αν θέλετε περισσότερο. Ανακατέψτε μέχρι τα ακόλουθα συστατικά σε μια κατσαρόλα: [1]

     2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
     1 φλιτζάνι πλήρες γάλα
     2/3 φλιτζάνι ζάχαρη
     Εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού
     Προαιρετικά: Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι κακάο σε σκόνη για παγωτό σοκολάτα [2]
2. Ζεσταίνουμε το ζάχαρη διαλύει Έως. Τοποθετήστε την κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και θερμάνετε το μείγμα, ανακατεύοντας συνεχώς, έως ότου, διαλύει εντελώς τη ζάχαρη.
3. ψύχρα στο ψυγείο το μείγμα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος σε μια βάση δεδομένων http: //jualrpp.corg μπολ, σκεπάστε το και τοποθετήστε το στο ψυγείο να κρυώσει για μια ώρα ή δύο.
4. Παγώστε το παγωτό σε παγωτομηχανή. Ρίχνουμε μέσα στο παγωμένο Βάση παγωτομηχανή σας και να παγώσει Σεγκούν τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ανάλογα με τον τύπο του παγωτομηχανή έχετε, η διαδικασία της κατάψυξης μπορεί να διαρκέσει μία ή περισσότερες ώρες.
Μέθοδος 2 από 5: Κάνοντας Ice Cream Κρέμα-Based

     ένας
     Ανακατέψτε τη βάση σας. Μια βασική κρέμα γίνεται με κρόκους αυγών. Είναι πιο κρεμώδη και πιο πλούσια γεύση από την κρέμα βάσης (Επίσης, αν και οι δύο χρησιμοποιούν βαριά κρέμα). Δημιουργεί μια κρέμα με βάση το παγωτό με παγωτό που είναι παρόμοια, και τα γούστα νόστιμα http://imsepnov.blogspot.com/ Με http://jualrpp.net Οποιοσδήποτε τύπος αρωματικών ή αναμείξτε-in. Για να κάνετε τη βάση, κτύπησε στο Αρχικό συστατικά σε ένα μπολ:
         4 κρόκους αυγών
         1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
         Προαιρετικά: Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι κακάο σε σκόνη για παγωτό σοκολάτα
     Φεβρουάριος
     Φέρτε 1 φλιτζάνι γάλα σε ήπιο σιγοβράσει. Μην αφήνετε να βράσει - μόλις το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να τα άκρα αρχίζουν να βράζουν.
     τρία
     Αναδεύουμε το καυτό γάλα στο μίγμα αυγών. Χρησιμοποιήστε ένα σύρμα για να χτυπήσει ελαφρά καθώς ρίχνετε σιγά-σιγά Συνεχώς το http://imbogor.com γάλα στο μίγμα αυγών. Ρίχνει πολύ γρήγορα θα μπορούσε να οδηγήσει στην ομελέτα!
     Απρίλιος
     Ρίχνουμε το μείγμα πίσω στην κατσαρόλα και το ζεσταίνετε. Ανακατέψτε το σε χαμηλή φωτιά συνεχώς μέχρι να πήξει το μίγμα και θα καλύψει το πίσω μέρος ενός κουταλιού, μόλις το σηκώσετε από την κατσαρόλα. Θα πρέπει να διαρκέσει 8-10 λεπτά να πυκνώσει acerca, και αν ελέγχει τη θερμοκρασία με ένα θερμόμετρο θα πρέπει να διαβάσει 165 και 180 Μεταξύ βαθμούς Φαρενάιτ. [3] Αυτό το μίγμα πήξει η κρέμα.
         Βεβαιωθείτε ότι το μίγμα δεν βράζει. Http://photrot.com Αν βράζει θα πήζει και συστάδα. Αν συμβεί αυτό, το ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ και πολτοποιήστε μέχρι να είναι ομαλή και πάλι.
     πέντε
     Chill την κρέμα. Ρίξτε τα σε ένα μπολ, σκεπάστε το και ψύχρα στο ψυγείο μέχρι να είναι εντελώς δροσερό.
     Ιούνιος
     Προσθέστε 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε-ins. Τελειώστε τη βάση δεδομένων προσθέτοντας ένα φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και ανακατεύοντας καλά. Η βάση δεδομένων σας είναι τώρα έτοιμη κρέμα για την παγωτομηχανή! Προτού να το παγώσει, προσθέστε ένα φλιτζάνι ή περισσότερο από οποιαδήποτε από τις ακόλουθες μείγμα-ins:
         2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
         Εκχύλισμα αμυγδάλου 1 κουταλάκι του γλυκού
         Εκχύλισμα μέντας 1/2 κουταλάκι του γλυκού (για μέντα σοκολάτα τσιπ παγωτό http://divapendidikan.com)
         Φέτες φράουλες, κεράσια, δαμάσκηνα και τα ροδάκινα
         Ψιλοκομμένο σοκολάτα ή μπαρ καραμέλα
         τσιπ καραμελέ
         Τεμαχισμένο ψημένα καρύδας
         Το φυστικοβούτυρο ή βούτυρο αμυγδάλου
         ζαχαρωμένα πεκάν
         Κομμένα φιστίκια
     επτά
     Παγώστε το παγωτό σε παγωτομηχανή. Ρίχνουμε το παγωμένο μείγμα σε παγωτομηχανή σας και να παγώσει το Σεγκούν τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Μέθοδος 3 από 5: Κάνοντας παγωτό χωρίς έναν κατασκευαστή παγωτού

     ένας
     Κάντε μια κρέμα βάσης Socket με το αγαπημένο σας mix-ins. Αν don 't έχουν μια παγωτομηχανή, μπορείτε να παγώσει το παγωτό σας σε καταψύκτη σας. Ξεκινώντας με μια κρέμα με βάση το παγωτό θα βοηθήσει παγωτό πάγωμα σας http://rppkurikulum2013.com τελείωσε με μια κρεμώδη, απαλή υφή. Εάν χρησιμοποιείτε ένα ίδρυμα κρέμα Αντ 'αυτού, το παγωτό σας είναι πιο πιθανό να παγώσει στερεό - θα είναι πιο παγωμένο από κρεμώδες.

Πάγωμα στην κατάψυξη

     Κάντε Παγωτού Βήμα 11.jpg
     ένας
     Παγώστε το παγωτό στην κατάψυξη. Απλά ρίξτε σε ένα βαθύ, κατάψυξη-ασφαλές δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη. Κάθε 45 λεπτά, ανοίξτε την κατάψυξη και ανακατεύουμε ζωηρά το παγωτό. Αυτό θα βοηθήσει να παγώσει σιγά-σιγά και να λάβει σε μια μαλακή, κρεμώδη υφή Αντί κατάψυξη σε ένα στερεό μπλοκ του πάγου. Κρατήστε την ανάδευση το παγωτό κάθε 45 λεπτά μέχρι να έχει παγώσει εντελώς. Αυτή η μέθοδος παίρνει 4-5 ώρες.
         Αν σας αρέσει πιο μαλακό παγωτό, μπορείτε να φάτε το παγωτό μόλις έχει φθάσει την υφή που σας αρέσει.
         Για πιο παραδοσιακό στυλ παγωτό, αφήστε το παγωτό παγώσει όλη τη νύχτα μετά την τελευταία σας ανάδευση. Την επόμενη ημέρα, θα έχουν καμία διάθεση παρόμοια με εκείνη της κατάστημα-αγόρασε υφή παγωτού.

Μέθοδος 4 από 5: Χρησιμοποιήστε μια τσάντα ψυκτήρων http://ktsp2014.com

     Βήμα 1.jpg κάνουν Παγωτό
     ένας
     Ρίχνουμε την κρέμα σε μια βάση δεδομένων τέταρτο γαλονιού μεγέθους τσάντα. Βεβαιωθείτε ότι είναι ανθεκτικό τσάντα με μια καλή σφραγίδα.
     Βήμα 2.jpg κάνουν Παγωτό
     Φεβρουάριος
     Γεμίστε ένα μεγαλύτερο τσάντα με πάγο και αλάτι. Πάρτε περίπου δύο λίτρα πάγου, συνθλίβονται, αν είναι δυνατόν, και τοποθετήστε το σε ένα γαλόνι μεγέθους τσάντα με ορυκτό αλάτι (επίσης γνωστή ως χοντρό αλάτι). Ιδανικά, η τσάντα γαλόνι θα είναι περίπου το μισό γεμάτο με το μείγμα πάγου και το αλάτι.
     Κάντε Παγωτού Βήμα 3.jpg
     τρία
     Τοποθετήστε το σφραγισμένο quart μεγέθους τσάντα στο γαλόνι μεγέθους τσάντα. Βεβαιωθείτε ότι οι σακούλες μένουν σφραγισμένα. Μην αφήνετε το περιεχόμενο να αναμίξετε οποιαδήποτε στιγμή Περισσότερα. Αν οι σακούλες δεν είναι επαρκώς σφιγμένα αυτό, σφραγίστε το επάνω μέρος των δύο σακούλες για να διασφαλιστεί ότι δεν θα ανοίξει με την ανακίνηση.
         Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο κουτιά Αντί για δύο σακούλες καταψύκτη για να δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο. Πάρτε διάφορα μεγέθη των κουτιών καφέ και γεμίστε το μικρότερο http://dne.co.id με τη βάση παγωτού. Συμπληρώστε το μεγαλύτερο δοχείο με πάγο και αλάτι και να ρυθμίσετε το μικρότερο δυνατόν μέσα. Βεβαιωθείτε ότι τα δοχεία έχουν τόσο εφαρμοστά καπάκια.
     Κάντε Παγωτού Βήμα 4.jpg
     Απρίλιος
     Shake it up. Ανακινείστε απαλά, μασάζ, και να ταρακουνήσει τα σακούλες για δεκαπέντε έως είκοσι λεπτά acerca. Σε αυτό το χρονικό διάστημα που το περιεχόμενο του σάκου λίτρων πρέπει να αρχίσει να μετατρέπεται σε στερεό παγωτό. Είναι σημαντικό ότι εσείς 'είναι ανάμειξη των περιεχομένων του εσωτερικού σάκου, αλλά δεν θέλετε να είναι τόσο επιθετική που σας σκάσει το εσωτερικό σάκο ή κόβουμε πάνω στον πάγο. Διπλό-ενσάκισης πρέπει να εμποδίζει αυτό.
         Αν τα χέρια σας να πάρετε άβολα κρύο, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα ή ένα παλιό T-shirt για να κρατήσει τις τσάντες σας τα μασάζ? οι τσάντες θα είναι αρκετά κρύο και ολισθηρό με δύναμη συσσωρευτεί συμπύκνωση.
         Εξετάστε τη χρήση γαντιών, ενώ μασάζ ή κρατώντας στο επάνω σφραγίδα αν μια πετσέτα ή ύφασμα αρέσει δεν είναι διαθέσιμη.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar